RON
RomânăRomână
0

Despre noi

Aflați mai multe despre compania noastră

EasyParts

De ce noi?

Bine ați venit în magazinul nostru online. Suntem o companie specializată în vânzarea tuturor tipurilor de elemente de reparare a caroseriei pentru autoturisme, furgonete și vehicule off-road. Cu toate acestea, ne extindem constant oferta, iar acum puteți găsi piese precum capace pentru radiator, lumini spate și benzi laterale pentru furgonete.

Suntem prezenți pe piața europeană de peste 2 ani.

Echipa noastră experimentată de angajați se asigură întotdeauna că fiecare dintre clienții noștri este satisfăcut după efectuarea unei achiziții și dorește să se întoarcă la noi. Am creat magazinul nostru astfel încât cumpărăturile să fie plăcute și ușor de efectuat, pur și simplu simplu! Abordăm fiecare comandă în mod individual și încercăm să o îndeplinim rapid. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați și vă dorim cumpărături reușite!

Calitate Înaltă

Ne pasă să ne asigurăm că fiecare produs din magazinul nostru online este de cea mai înaltă calitate. Oferim piese de reparație și caroserie de la furnizori dovediți care sunt implicați în producția de piese auto de ani de zile.

Ne extindem constant oferta astfel încât fiecare client să poată găsi o caroserie potrivită pentru mașina sa.

Serviciu Profesional

Easy Parts se caracterizează prin specialiști experimentați. Ne-am specializat în domeniul reparațiilor și al caroseriei pentru a putea oferi întotdeauna clienților noștri cele mai bune sfaturi.

Scopul fiecărui angajat este de a face consumatorii mulțumiți, astfel încât aceștia să revină în magazinul nostru online în viitor.

Livrări Rapide

Știm cât de important este timpul. Dorim să ajutăm clienții noștri să revină la normal cât mai curând posibil, pentru a se putea bucura de mașinile lor.

Dorim ca fiecare comandă să fie executată cât mai rapid posibil, de aceea expediem coletele în termen de o zi lucrătoare de la plasarea comenzii.